Skip Navigation Linksلیست مقالات ترجمه شده / خرید و دانلود
1,540,000

پیش از اقدام به خرید ترجمه فارسی می توایند نسخه انگلیسی را به صورت رایگان دانلود و بررسی نمایید. متن چکیده و ترجمه آن در پایین همین صفحه قابل مشاهده است.
دانلود رایگان مقاله انگلیسی
موسسه ترجمه البرز اقدام به ترجمه مقاله " مهندسی برق " با موضوع " ساختار سلسله‌مراتبی سیستم کنترل میکروگریدها " نموده است که شما کاربر عزیز می توانید پس از دانلود رایگان مقاله انگلیسی و مطالعه ترجمه چکیده و بخشی از مقدمه مقاله، ترجمه کامل مقاله را خریداری نمایید.
عنوان ترجمه فارسی
ساختار سلسله‌مراتبی سیستم کنترل میکروگریدها
نویسنده/ناشر/نام مجله :
IEEE TRANSACTIONS ON SMART GRID
سال انتشار
2012
کد محصول
1003115
تعداد صفحات انگليسی
14
تعداد صفحات فارسی
45
قیمت بر حسب ریال
1,540,000
نوع فایل های ضمیمه
Pdf+Word
حجم فایل
2 مگا بایت
تصویر پیش فرض



 Abstract

Advanced control strategies are vital components for realization of microgrids. This paper reviews the status of hierarchical control strategies applied tomicrogrids and discusses the future trends. This hierarchical control structure consists of primary, secondary, and tertiary levels, and is a versatile tool in managing stationary and dynamic performance of microgrids while incorporating economical aspects. Various control approaches are compared and their respective advantages are highlighted. In addition, the coordination among different control hierarchies is discussed

چکیده

استراتژی‌های کنترل پیشرفته اجزای اصلی در تحقق میکروگریدها هستند. این مقاله حالاتِ استراتژی‌های کنترل سلسله‌مراتبیِ اعمال شده به میکروگرید را بررسی کرده و روندهای آینده را تشریح می‌کند. این ساختار کنترل سلسله‌مراتبی شاملِ سطوحِ اولیه، ثانویه و ثالثیه میباش ذ د، و یک ابزارِ کامل در مدیریتِ عملکردِ دینامیکی و ساکنِ میکروگریدها می‌باشد در حالی که جنبه‌های اقتصادی را نیز دربر می‌گیرد. اهدافِ کنترلی گوناگون مقایسه گردیده‌اند و مزایای مربوطه نیز آورده شده‌اند. علاوه بر این، هماهنگی سلسله‌مراتب‌های کنترلی مختلف نیز مورد بحث قرار گرفته است.

1-مقدمه 

سیستم‌های قدرت سنتی با تغییرات سریع و مداوم برای کم کردن نگرانی‌های زیست محیطی، دنبال کردن انگیزه‌های دولتی، و پاسخ به تقاضای مشتری، روبروست. مفهوم شبکه هوشمند اخیراً برای معرفیِ یک شبکه هوشمند ظهور کرده است. قابلیت اطمینان ارتقایافته و پایداری، از مشخصه‌های مطلوبِ شبکه هوشمند هستند که بر سطوح توزیع اثر می‌گذارد. این ویژگی‌ها اساساً از طریق میکروگریدهایی که یکپارچه‌سازی موثر منابع انرژی پراکنده (DER) را تسهیل می‌کنند، محقق می‌شود. میکروگریدها میتوانند در دو حالت متصل به شبکه و حالت جزیره‌ای کار کنند. کنترل صحیحِ میکروگرید یک شرط برای کارایی مفیدِ اقتصادی و پایداری می‌باشد...


خدمات ترجمه تخصصی و ویرایش مقاله مهندسی برق در موسسه البرز


ثبت سفارش جدید