پروژه پردازش تصویر با مدارهای CMOL
پروژه آماده برق با موضوع پردازش تصویر با مدارهای CMOLرا از این بخش از سایت گروه ترجمه تخصصی البرز دانلود نمایید. پروژه پردازش تصویر با مدارهای CMOLدر قالب فایل Word برای دانلود ارائه شده است.
فهرست پروژه آماده برق با موضوع پردازش تصویر با مدارهای CMOLبه شرح زیر است:
فصل اول:کلاس بندی الگوها با استفاده از CMOL
مقدمه ای بر شبکه های عصبی
معرفي سلول عصبي
سلول عصبي شبيه سازي شده
شبکه های عصبی سلولی
مدارهای CrossNet
کلاس بندی الگوها
فصل دوم: پردازش تصویر با پردازش گرهای موازی و شبکه های عصبی سلولی مبتنی بر CMOL
شبکه های عصبی سلولی مبتنی بر CMOL
مدارهای شبکه های عصبی سلولی مبتنی برCMOL
پردازش گر تصویر موازی بر مبنای CMOL
کارایی
مدارهای قابل پیکربندی هیبرید CMOL برای پردازش تصویر
سخت افزار DSP ابتدايي
بررسی کانولوشن تصویر دو بعدی
ساختار
نگاشت بر روی ساختار CMOL DSP
کنترل
تحمل نقص
کارایی
عمل کرد سیگنال ترکیبی
نتیجه گیری و کارهای آینده
منابع و مراجع
پیوست نرم افزار CMOL FPGA CAD
پیشرفت سریع آرایه های صفحه کانونی در بعضی پارامترها مانند کیفیت و وضوح تصاویر ، سرعت قاب ، گسترۀ دینامیکی و نیز ظهور نیازهای جدید، پردازش تصویری با کارایی بالاتر از پردازش-های تصویر موجود، را طلب می کند. در این زمینه انجام مکرر عملیات پردازش تصویر سطح پایین مانند فیلترکردن سه بعدی، آشکارسازی لبه و استخراج ویژگی های تصویر ضروری خواهد بود. زیرا پردازش ترتیبی و پشت سر هم پیکسل ها برای بعضی کاربردها بسیار کند صورت می پذیرد. با این وجود، پردازش موازی پیکسل ها علاوه بر سخت افزار برای محاسبات پیچیده، به پهنای باند انتقال دادۀ متراکم و بسیار بزرگی بین پردازش گر و زیر سیستم حافظه نیاز خواهد داشت.
به دلیل این محدودیت ها پردازش گرهای همه منظوره، برای پردازش های سطح پایین تصاویر، مناسب نخواهند بود. در عوض پردازش گرهای سیگنال دیجیتال(DSP)، آرایه های قابل برنامه-ریزی(FPGA) و بیش تر از همه، آرایه های پردازش گر صفحه کانونی با هستۀ دیجیتال یا آنالوگ به طور قابل ملاحظه ای به کار گرفته می شوند. یک مشکل اساسی در این روش ها، این است که در برخی عملیات پیچیده (برای مثال فیلتر کردن دیجیتال با پنجرۀ بزرگ)، سطح لازم برای پردازش دادۀ یک پیکسل، نسبت به خود سنسور پیکسل بزرگ تر می باشد. این اشکال به ویژه هنگامی که فن آوری CMOS متداول به محدودیت های تغییر مقیاس در آینده نزدیک می شود، محسوس تر خواهد بود.
مشخص است که راه حل مشکلات به وجود آمده ، با انتقال از تکنولوژی خالص ترانزیستورهای نیمه هادی CMOS به تکنولوژی هیبرید مدارهای مجتمع بر مبنای CMOL امکان پذیر می باشد. در این قبیل مدارها یک زیرسیستم CMOS با ترانزیستورهای سیلیکونی نسبتا بزرگ برای ذخیره و بازیابی سیگنال، ارتباطات دوربرد، توابع ورودی/خروجی، آزمایش و خودراه اندازی استفاده می شود، درحالی که یک CrosBar از نانوسیم ها با قطعات نانوی ساده (دو پایه ای)، که بر روی هر زوج اتصال افزوده می شود، مقدار بیشتر اطلاعات ذخیره شده و ارتباط های کوتاه برد را فراهم کرده و همچنین باعث سهولت در پردازش سیگنال می شود
مدارهای CMOL به دلیل مطابقت با CrossBarهای نانو سیم برای کاربردهای پردازش موازی، بسیار مناسب می باشند. اخیرا مدارات پردازش تصویر بر مبنای CMOL پیشنهاد می شوند.
فن آوري CMOS که سال ها بهعلت برخي مزايا از قبيل توان مصرفي کم، حاشيۀ نويز بالا و قابليت مجتمعسازي در مقياس وسيع، فن آوري غالب بودهاست، اکنون با يک چالش جدي روبرو شده است. روند دائمي کاهش اندازۀ ابعاد در فن آوري CMOS که باعث افزايش چگالي المان ها و سرعت مدارها ميشد اکنون بهانتهاي نقشۀ راه خود نزديک شده و بهنظر نميرسد که براي ابعاد زير nm 10 مناسب باشد، در حالي که طبق پيش بيني ITRS در سال 2020 ميبايد طول گيت ترانزيستورها nm 10 باشد.
محدوديتهاي ذاتي سيليکون ناشي از آثار کوانتم مکانيکي در ابعاد بسيار کوچک و کاهش شديد بازدهي در چنين ابعادي توآم با مشکلات فن آوري، پيچيدگي و هزينۀ زياد ساخت، سبب ايجاد مشکلات جدي براي سازندگان...
متن کامل پروژه آماده برق با موضوع پردازش تصویر با مدارهای CMOLرا از همین صفحه دانلود نمایید.