لیست مقالات ترجمه شده / خرید و دانلود
شما در حال
خرید ترجمه فارسی مقاله Numerical simulation of a DFB - fiber laser sensor (part 1) هستید:
شما در حال
خرید ترجمه فارسی مقاله Numerical simulation of a DFB - fiber laser sensor (part 1) هستید:
پیش از اقدام به خرید ترجمه فارسی می توایند نسخه انگلیسی را به صورت رایگان دانلود و بررسی نمایید. متن چکیده و ترجمه آن در پایین همین صفحه قابل مشاهده است.
موسسه ترجمه البرز اقدام به ترجمه مقاله " مهندسی برق " با موضوع " شبیه سازی عددی یک سنسور لیزری DFB- فیبری " نموده است که شما کاربر عزیز می توانید پس از دانلود رایگان مقاله انگلیسی و مطالعه ترجمه چکیده و بخشی از مقدمه مقاله، ترجمه کامل مقاله را خریداری نمایید.
عنوان ترجمه فارسی
شبیه سازی عددی یک سنسور لیزری DFB- فیبری
نویسنده/ناشر/نام مجله :
INCAS BULLETIN
سال انتشار
2010
کد محصول
1001161
تعداد صفحات انگليسی
9
تعداد صفحات فارسی
11
قیمت بر حسب ریال
940,500
نوع فایل های ضمیمه
word+pdf
Abstract
This paper presents the preliminary results obtained in developing a numerical simulation analysis of fiber optic bending sensitivity aiming to improve the design of fiber lasers. The developed numerical simulation method relies on an analysis of both the fundamental mode propagation along an optical fiber and of how bending of this fiber influence the optical radiation losses. The cases of simple, undoped and of doped with Er3+ ions optical fibers are considered. The presented results are based on numerical simulation of eigen-modes of a laser intensity distribution by the use of finite element method (FEM) developed in the frame of COMSOL software package. The numerical simulations are performed by considering the cases of both normal, non-deformed optic fiber and of symmetrically deformed optic fiber resembling micro-bending of it. Both types of fiber optic bending losses are analyzed, namely: the transition loss, associated with the abrupt or rapid change in curvature at the beginning and the end of a bend, and pure bend loss is associated with the loss from the bend of constant curvature in betwe
چکیده
این مقاله به نتایج مقدماتی به دست آمده در یک آنالیز شبیه سازی از حساسیت خمش فیبر نوری می پردازد که هدف آن بهبود طراحی لیزرهای فیبری است. روش شبیه سازی عددی ارائه شده بر آنالیز انتشار مد اصلی در طولیک فیبر نوری و نیز بر آنالیز نحوه تاثیر خمش این فیبر بر اتلاف تابشی اپتیکی استوار است. موارد فیبرهای نوری ساده، بدون ناخالصی و با ناخالصی یون Er+3 در نظر گرفته شدند. نتایج ارائه شده بر اساس شبیه سازی عددی ویژه مدهای توزیع شدت یک لیزر بااستفاده از روش المان محدود هستند که در چارچوب بسته نرم افزاری COMSOL انجام شده است. شبیه سازی های عددی با در نظر گرفتن موارد فیبر نوری عادی و تغییرشکل نیافته و فیبر نوری با تغییرشکل متقارن که شبیه میکروخمش آن است، انجام می شود. هر دو نوع اتلاف خمشی فیبر نوری تحلیل می شوند، یعنی اتلاف گذاری که با تغییر سریع یا ناگهانی انحنای آغاز و پایان یک خمش مرتبط است و اتلاف خمشی خالص که با اتلاف ناشی از خمش انحنای ثابت بینابین مربوط می شود.
1-مقدمه
لیزرهای فیبری به دلیل سازگارپذیری فیبری ذاتی شان، مد طولی منفرد پایدار و عملکرد قطبشی منفردشان، دستگاه های جالبی برای کاربردهای فراوان در پردازش ماده، تحقیقات آزمایشگاهی و حوزه ارتباطات از راه دور هستند. آنها ذاتا با فیبر سازگار هستند. بعلاوه آنها نویز فازی اندک و نیز نویز شدت نسبی (RIN) کم هستند. تعدادی از آلاینده های فعال گوناگون نظیر اربیوم، ایتربیوم، نئودیمیوم و تالیوم را می توان برای پوشش پنجره های مختلف طیف اپتیکی و ارائه پوشش دهی وسیع به کار برد.
یک مدل دقیق از این نوع لیزرها بسیار مطلوب است چون شبیه سازی ها می توانند طراحی و زمان ساخت و نیز هزینه را کاهش دهند. همچنین یک مدل می تواند به بهبود دیدگاه فیزیکی نسبت به دستگاه یا سیستم مورد تحقیق کمک نماید و این کار را با فراهم نمودن امکان محاسبه و آزمایشات فرضی انجام می دهند که در بسیاری از موارد می تواند در شرایط آزمایشگاهی بسیار دشوار باشد. توصیف کامل یک لیزر فیبری که پدیده های ایجاد شده در محیط فعال را در نظر می گیرد، شامل بسیاری از معادلات خطی و غیرخطی می شود. دومین دشواری، اندازه گیری مقادیر واقعی پارامترها و ضرایب موجود در این معادلات است. حل مدل ایده آل با همه گذارهای ممکن غیرعملی است. بنابراین عملا حل معادلات محیط فعال (چه حل تحلیلی یا عددی) ناگزیر نیازمند ساده سازی و تقریب هاست. چشم پوشی از چند گذار کم اهمیت تر در محیط فعال، یک مجموعه از معادلات گزارش شده است که ناحیه تقویت کننده را با موفقیت مدلسازی کرده و کارهای تئوری درباره دلایل این ساده سازی ها را توضیح می دهد.
بخش مهمی از این مدل شبیه سازی عددی دقیق به تحقیق درباره دمش و انتشار پرتوهای خروجی در راستای فیبر نوری اختصاص دارد که حجم محیط فعال را تعریف می کند. یک دلیلی که لیزرهای فیبری به دیگر انواع لیزرها ارجحیت دارند، نسبت بالای توان خروجی به دمش آنهاست. یک حجم کوچک از محیط فعال لیزر فیبری را می توان با استفاده از سیم پیچ های فیبر نوری با ناخالصی به دست آورد. اتلاف خمشی توان لیزر در فیبر نوری دارای اهمیت است تا یک شبیه سازی و طراحی مناسب لیزرهای فیبری محقق شود. در نتایج مقدماتی به دست آمده در این مقاله درباره انتشار میدان لیزری از فیبر نوری تغییرشکل یافته و تغییرشکل نیافته ارائه می شوند. تغییرشکل متقارن فیبر نوری در نظر گرفته می شود تا خمش آن در مقیاس میکروسکوپیک شبیه سازی گردد (میکرو خمش)...
خدمات ترجمه تخصصی و ویرایش مقاله مهندسی برق در موسسه البرز