چکیده
عنوان این مقاله اینترنت اشیاء است. عامل اصلی فراهم آوردن این الگوی امیدوارکننده، ادغام چندین فن آوری و راه حل های ارتباطی است. شناسایی و ردیابی تکنولوژی، سنسورهای سیمی و بی سیم و شبکه های محرک، پروتکل های ارتباطی پیشرفته(مشترک با نسل بعدی اینترنت)، و هوش توزیع شده برای اشیاء هوشمند مناسب ترین آنها می باشند. همان طور که به راحتی می توانید تصور کنید، هر سهم جدی برای پیشرفت اینترنت اشیاء لزوماً باید در نتیجه فعالیت های توأم انجام شده در زمینه های مختلف دانش ، مانند ارتباطات راه دور، انفورماتیک، الکترونیک و علوم اجتماعی باشند. در چنین سناوریوی پیچیده ای، این مطالعه جامع (مقاله حاضر) برای کسانی است که می خواهند به این نظم پیچیده دست یابند و به پیشرفت آن کمک کنند. دیدگاه های مختلفی از این الگوی اینترنت همه چیز گزارش شده و بررسی تکنولوژی ها را قادر می سازد. چیزی که مشخص است این است که هنوز جامعه پژوهشی باید با مسائل عمده ای مواجه شود. مرتبط ترین این مسائل همراه با جزئیات اشاره شده است.
1-مقدمه
اینترنت اشیاء (IoT) نمونه جدید است که به سرعت در حال به دست آوردن زمینه در سناریو ارتباطات از راه دور بی سیم مدرن می باشد. ایده اولیه این مفهوم، حضور فراگیر در اطراف ما از انواع گوناگونی از چیزها و اشیاء است- مانند برچسب های شناسایی فرکانس رادیویی (RFID)، سنسورها، متحرک ها، گوشی های تلفن همراه و غیره. – که از طریق پرداختن به طرح های منحصر به فرد، قادر به برقراری ارتباط با یکدیگر و همکاری با همسایگان خود برای رسیدن به اهداف مشترک هستند(1).
بدون شک، قدرت اصلی این ایده IoT اثر بسیار شدید است که در چندین جنبه از زندگی روزمره و رفتار کاربران بالقوه خواهند داشت. از نقطه نظر یک کاربر خصوصی، اثرات بسیار بارز معرفی IoT ، در هر دو زمینه کاری و خانگی قابل مشاهده خواهد بود. در این زمینه، دوموتیک، کمکی زندگی، سلامت الکترونیکی، افزایش یادگیری فقط چند نمونه از حالات نرم افزاری ممکن در الگوی جدیدی است که نقش پیشرو و راهنما را در آینده ای نزدیک بازی خواهد کرد. به طور مشابه، از دیدگاه کاربران تجاری، عواقب آشکارتری به طور مساوات در زمینه های مانند، اتوماسیون و ساخت و ساز صنعتی، تدارکات، مدیریت فرآیند/ تجاری، حمل و نقل هوشمند انسانی و کالاها قابل مشاهده است.
با شروع ملاحظات فوق، تعجب آور نیست که IoT توسط شورای اطلاعات ملّی آمریکا در لیست شش تایی "مخل فن آوری های مدنی" با آثار بالقوه در قدرت ملّی آمریکا گنجانده شده باشد(2). NIC پیش بینی می کند که " در سال 2025 گره های اینترنت ممکن است در امور روزمره زندگی – بسته بندی مواد غذایی، مبلمان، اسناد کاغذی، و بیشتر مستقر شود." این مورد فرصت های آینده ای که به وجود خواهند آمد را برجسته می کند، با شروع از این ایده که "تقاضای محبوب همراه با پیشرفت های تکنولوژی می تواند با انتشار گسترده اینترنت اشیاء (LoT) به پیش رود، که می تواند، مانند اینترنت کنونی، کمک ارزشمندی به توسعه اقتصادی داشته باشد". تحدیدات احتمالی ناشی از استفاده گسترده از چنین فن آوری تأکید می شوند. در واقع تأکید می شود که "به حدی که اشیاء امروزه تبدیل به خطرات امنیتی اطلاعات شوند، IoT می تواند خطراتی به مراتب بسیار فراتر از اینترنت تا به امروز را توزیع کند."
در واقع، بسیاری از مسائل به چالش کشیده شده هنوز باید رسیدگی شوند و هر دو تکنولوژیکی همچنین به عنوان گره های اجتماعی به اجبار باید قبل ازاینکه ایده IoT به طور گسترده پذیرفته شود، باز شوند. مسائل مرکزی در حال ساخت قابلیت همکاری کامل از دستگاه های متصل شده ی ممکن می باشند، و آنها با درجه همیشه بالاتر از هوشمندی با امکان سازگاری و رفتار مستقل را، در حین تضمین اعتماد، حفظ حریم خصوصی، و امنیت ارائه می دهد. همچنین، ایده IoT مشکلات جدیدی را در وضعیت های شبکه قرار می دهد. در واقع، چیزهایی که IoT را ساخته اند با منابع کمی در شرایط هر دو محاسبه و ظرفیت انرژی مشخص می کند. بر این اساس، راه حل های پیشنهادی نیاز به توجه ویژه ای برای بهره وری منابع علاوه بر مقیاس پذیری آشکار مشکلات دارند...
میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید