چکیده
نانو ذرات مغناطیسی Fe3O4 و CoFe2O4 با موفقیت در محلول آبی سنتز شده و با اولئیک اسید پوشش داده شدند. محلول جامد و آلی از نانو ذرات سنتز شده به دست آمد. فیلم های تک لایه خود آرا با استفاده از محلول آلی این نانو ذرات تهیه شد. ابعاد بلور تعیین شده توسط معادله دبای-شرر با استفاده از داده های XRD، با اندازه ذرات محاسبه شده توسط تصاویر TEM مطابقت داشت، و این نشان دهنده آن است که ذرات سنتز شده نانو بلور هستند. تکنیک های EDS، ED، FT-IR، TGA/DTA و DSC برای تعیین مشخصات نانو ذرات و جذب اولئیک اسید استفاده شدند، و مشخص شد که جذب اولئیک اسید روی نانو ذرات Fe3O4 به صورت دو لایه و روی نانو ذرات CoFe2O4 به صورت تک لایه است. رفتار سوپر پارا مغناطیس نانو ذرات توسط حلقه پسماند محاسبه شده در K 300 تعیین شد.
1-مقدمه
نانو ذرات مغناطیسی به دلیل داشتن خواص فیزیکی و شیمیایی جدید نسبت به دیگر نانو ذرات، توجه زیادی به خود جلب کرده اند. مشکلات متعددی که در بررسی نانو ذرات مغناطیسی وجود دارد مشابه دیگر نانو ذرات است. اولین مشکل، چگونگی دستیابی به ذرات مونو دیسپرس و کامپوزیت آنها است. مشکل دوم، چگونگی سوار کردن نانو ذرات به صورت آرایش های فضایی منظم یک بعدی، دو بعدی و یا سه بعدی روی یکدیگر است، و تکنیک های بسیاری برای تهیه ساختارهای منظم از نانو ذرات مورد استفاده قرار گرفته اند که شامل تکنیک LB، تکنیک خودآرایی، رسوبدهی الکتروفورتیک و رسوبدهی مگنتو فورتیک میشوند. مشکل سوم، تعیین مشخصات نانو ذرات و لایه های ایجاد شده از آنها است که معمولاً روشهای UV- مرئی، FT-IR، XRD، TGA/DAT، پتانسیل زتا، XPS، TEM، SEM، AFM و STM مورد استفاده قرار گرفته اند. به طور ویژه، برای تعیین خواص مغناطیسی نانو ذرات مغناطیسی و لایه های آنها از طیف سنجی موسباور، خم مغناطیس پذیری، تشدید فرو مغناطیسی (FMR)، مقاومت مغناطیسی (R(H))، و EPR استفاده میشود....
میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید.