چکیده
اگرچه ملاحظات پژوهشی قابل توجهی بر روی درک و توسعه ی سیستم ERP صورت گرفته است، ولی توجه بسیار کمی بر روی درک کاربرد این سیستم در بین شرکت هایی که از آن استفاده میکنند وجود دارد. در این مقاله، به دنبال حل این ابهام هستیم. از این رو سعی داریم تا به بررسی مفهوم قابلیت فراگیری سازمانی (OLC) بپردازیم که توسط ابعادی از کمیته ی مدیریتی اعم از دیدگاه های سیستمی ، تست و آزمایشی و ادغام با درک این موضوع که شرکت ها چطور میتوانند از این سیستم برای اتخاذ مزایای خود استفاده کنند تعریف شده است. به طور خاص، ما به بررسی تأثیر OLC بر روی کاربرد سیستم های ERP خواهیم پرداخت. همچنین، از مفهوم رضایتمندی کاربر به منظور نشان دادن تأثیر غیر مستقیم OLC بر روی رضایتمندی کاربر و همچنین تأثیر مستقیم آن بر روی کاربرد سیستم ERP استفاده میکنیم. نتایج تجربی نیز نشان داده است که OLC دارای یک تأثیر مثبتی بر روی رضایتمندی کاربر میباشد. علاوه بر این، یافته شده است که تعهد مدیریتی نیز دارای یک تأثیر مثبتی بر روی هم رضایتمندی کاربر و هم کاربرد سیستم ERP میباشد. در نهایت، رضایتمندی کاربر را نیز میتوان پیش گویی قوی از کاربرد سیستم ERP دانست.
فهرست مطالب
1-مقدمه
2-زمینه ی تئوریک
1-2- قابلیت فراگیری سازمانی
2-2- رضایتمندی کاربر
3-2-کاربرد سیستم ERP
3-3. مدلی پژوهشی و فرضیه ها
1-3- تأثیر قابلیت یادگیری سازمانی بر روی رضایتمندی کاربر
2-3- تأثیر قابلیت فراگیری سازمانی بر روی کاربرد سیستم ERP
3-3- تأثیر رضایتمندی کاربر بر روی استفاده از سیستم ERP
4-3-متغیر های کنترل
4-متد ها
1-4-رویه های نمونه و مطالعه
2-4-متد پژوهشی
3-4- ارزیابی پاسخ احتمالی و متد های مرسوم
4-4- مقیاس ها
5-4-مدل اندازه گیری و اعتبار سنجی ساختار
5-نتایج
6- مباحث
7- استلزامات تئوریک و عملی
8- محدودیت ها
9- نتیجه گیری
1-مقدمه
در محیط تجاری و رقابتی امروزی، شرکت ها باید بتوانند به صورت کارآمد از زیر ساختار IT خود به خوبی استفاده کنند. از آنجایی که سازمان ها به سرمایه گذاری خود بر روی سیستم های ERP ادامه میدهند، انتظاراتی اعم از اینکه سیستم منجر به افزایش کارائی و ایجاد ارزش در محیط شغلی رقابتی شدید میشود، نیز وجود دارد. بسیاری از شرکت ها، موفقیت خوبی را در پیاده سازی ERP بدست آورده اند، اعم از کاهش هزینه ها، بهبود بهره وری عملیاتی و تغییرات سازمانی(Herbert 2004,Jones ,Zmud 2008,Nwankpa 2013).
موفقیت یک سیستم ERP تا حدی بسته به ماهیت کاربرد آن توسط کاربر نهایی در داخل سازمان میباشد. هرچه که این کاربرد توسط کاربران در سطوح متفاوتی از شرکت بیشتر باشد، احتمال بیشتری میرود که یک چنین شرکتی به مزایای رقابتی دست یابد که این خود یکی از اهداف کلیدی در توسعه ی سیستم ERP میباشد. در اینجا مسئله ای که مطرح میباشد این بوده که در صورتی که کاربران نیاز به دانش و مهارت بوده و یا حداقل ساختار سازمانی به گونه ای باشد که نیاز به آموزش و درک سیستم ERP باشد، کاربران چطور میتوانند از این سیستم استفاده کنند....
میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید.