چکیده
جریان ناپایای دو فازی جامد- مایع در پمپ سانتریفیوژ (مرکز گریز) پیچشی در طی یک تحول با استفاده از نرم افزای CFD شبیه سازی می شود. نوسانات فشار در خروجی حلقه، توزیع فشار شعاعی و فشار محوری در پمپ سانتریفیوژ پیچشی در یک تحول (دوران کامل) در این مقاله به دست می آیند. نتایج نشان می دهند که حداقل مقدار فشار در خروجی حلقه وقتی رخ می دهد که حداکثر شعاع پیشران درست زبانه ی حلقه را بپیچاند و حداکثر مقدار فشار زمانی رخ می دهد که حداکثر شعاع پیشران درست بین قسمت 6 و قسمت 7 پیچیده شود؛ فشار شعاعی بر پیشران، یک توزیع محیطی تقریبی در طی یک دوران در نظر گرفته می شود. با افزایش کسر حجمی جامد، فشار شعاعی به تدریج افزایش می یابد. جهت فشار شعاعی مخالف حداکثر مقدار فشار در خروجی پمپ است؛ مکان حداکثر شعاع تاثیر زیادی را بر تغییرات فشار محوری دارد، حداکثر مقدار فشار محوری وقتی رخ می دهد که حداکثر شعاع پیشران درست زبانه حلقه را بپیچاند و حداقل مقدار زمانی رخ می دهد که حداکثر شعاع پیشران دور از زبانه حلقه باشد.
1-مقدمه
سانتریفیوژ نوع پیچشی یک نوع جدید پمپ از نوع پمپ آبی (slurry) است که ویژگی های بسیار خوبی دارد. از این پمپ به طور گسترده در غذا، تخلیه فاضلاب، کاغذ و دیگر گروه های صنعتی استفاده می شود. برای جلوگیری از انسداد مسیر جریان آن، پیکربندی آن از یک تیغه سه بعدی مارپیچی تشکیل می شود که به یک مخروط توپی کانونی اضافه می شود. به واسطه این عدم تقارن هندسی، در طی راه اندازی پمپ روی یک پیشران می توان فشار نوسانی بزرگی را شکل داد. ملاحظه شده است که شبیه سازی عددی جریان دو فازی جامد – مایع در پمپ سانتریفیوژ پیچشی عمدتا بر جریان پایا در قسمت داخلی (domestic) معطوف است. اگر چه ویژگی های میدان جریان داخلی را می توان تا درجه مشخصی بازتاب داد ولی این کلا واکنش درستی به پمپ سانتریفیوژ از نوع پیچشی برای جریان های داخلی پیچیده نیست. بنابراین پایا بودن جریان ناپایای دو فازی در سانتریفیوژ پیچیشی بسیار ضروری است...
میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید.