چکیده
روند شبکه های توزیع واقعی در حال حرکت به سوی نفوذ بالای تولید پراکنده و مبدلهای الکترونیک قدرت میباشد. این فن آوری ها سهم مقادیر جریان خطا(اتصال کوتاه) را تغییر میدهند و نگرانی در مورد تنظیمات پارامترهای حفاظت جدید را افزایش میدهند تا به دقت خطاهای شبکه های توزیع را تشخیص دهند. این مقاله طرح جهش فاز دیفرانسیل را برای تشخیص شاخه های خطادار در شبکه های توزیع پیشنهاد میدهد. هدف از طرح ارائه شده، ارائهی یک الگوریتم کارآمد با توابع تشخیص و جداسازی خطا میباشد، که بخشی ازتوابع خود ترمیم مورد استفاده برای شبکه های هوشمند است. طرح پیشنهاد شده بر اساس جهش فاز اندازه گیری شده در هر گره با شروع خطاست .سپس ، با مقایسه جهش فاز به دست آمده باشرایط و نرخ تغییرات پیش از خطا، مسیر خطا جهت فعال کردن سیگنال قطع(trip) به گره های مربوطه برای جداسازی شاخهی خطا دار تعیین میشود. یک شبکه توزیع با برنامه PSCAD / EMTDC مدل سازی شده است و به منظور بررسی الگوریتم پیشنهادی است، که ژنراتورهای توزیع ارائه شده توسط توربین های بادی(ژنراتور القاء تغذیه مضاعف و ژنراتور آهنربای دائم با مبدل کامل) وتاسیسات خورشیدی فتوولتائیک را در نظر میگیرد. رفتار جهش فاز فعلی برای گره های ژنراتور و بار مورد مطالعه قرار گرفته شده است. این الگوریتم تحت تاثیر شدت جریان و ولتاژ قرار نمیگیرد و با مکانها و مقاومتهای مختلف خطا در طول شبکه توزیعِ مدل شده، تست شده است.
1-مقدمه
خودبهبودی نشان دهنده یکی از عملکردهایی است که باید در گریدهای (شبکه های) هوشمند ایجاد شود. در مورد گرید هوشمند، خود بهبودی به یک مفهوم طراحی اشاره دارد که دستگاه الکتریکی را قادر می سازد تا شناسایی شده و تفکیک گردد و زمان اختلالات سرویس دهی را به حداقل برساند. هدف از خودبهبودی، کاهش تاثیر پیشامدها به صورت کمترین حوزه باری ممکن است. روش های در حال پیشرفت برای خودبهبودی، انجام خود ارزیابی های آنلاین و پیوسته و به منظور پیش بینی مشکلات بالقوه آتی، آشکارسازی مشکلات موجود یا در حال وقوع و نیز شروع اقدام سریع برای پاسخ های اصلاحی است. طرح حفاظتی مقایسه فاز جریان به این موضوع می پردازد زیرا هم جهت خطا و هم محل شاخه معیوب در شبکه را به دست می دهد...
میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید.