چکیده
این مقاله تاثیر قوانین حسابداری را بر کفایت سرمایه شش بانک جهانی به لحاظ سیستماتیک مهم ایالات متحده در طول دوران اولیه این بحران بررسی مینماید. نقش عمده حسابداری ارزش منصفانه در برخی از مطالعات اخیر بیان نشده است. حالآنکه این یافتهها از نمونههای بزرگ میتوانند بازتابدهنده نقش حسابداری ارزش منصفانه در بانکهای کوچک باشند و اهمیت بانکهای به لحاظ سیستماتیک مهم را کاهش دهند. در واقع، این مقاله مدرکی است برای این که اگر تاثیر نسبت اهرمی و سرمایه اصلی نمونه بررسی شود، حسابداری ارزش منصفانه به طرز چشمگیری در وخامت موقعیت سرمایه دو بانک نقش داشته است. به علاوه، اگر نسبت مشهود حقوق مشترک صاحبان سهام به عنوان معیار کفایت سرمایه در نظر گرفته شود، حسابداری ارزش منصفانه تاثیر منفی بسیاری برتمام بانکها دارد. بنابراین، آنطور که به نظر میآید، قوانین سرمایه تاثیر حسابداری ارزش منصفانه را در این بحران دست کم گرفتهاند.
1-مقدمه
یافتهها نشان میدهند که حسابداری ارزش منصفانه، همسویی گردش تجاری مربوط به استانداردهای سرمایه نظارتی را تقویت مینماید(ECB، 2004؛ BCBS، 2011؛ اندرسن، 2011) و به عنوان یکی از عوامل مهم دخیل در بحران مالی سالهای 2007 و 2008 مورد بحث قرار میگیرد(انجمن بانکداران آمریکایی، 2008؛ FSA، 2009). با این وجود، شواهد تجربی حاصل از مطالعات اخیر، بهویژه برای بانکهای بزرگ، قطعی نیستند: لاوکس و لوز (2010) میگویند بانکهای بزرگ در ایالات متحده با وجود این که مقدار قابلتوجهی داراییهای تجاری داشتند، در طول این بحران "سرمایه مطلوب" باقی ماندند. بدین جهت، این مقاله بر آن است تا دریابد برای آن دسته از شرکتهای جهانی سرمایهگذاری بانکی ردیف بالا در ایالات متحده که به لحاظ سیستماتیک هم بااهمیت میباشند، در طول دوران اولیه بحران چه پیش آمده است. ضمنا بررسی میکند که آیا حسابداری ارزش منصفانه سهم چشمگیری در شکلگیری بحران داشته است یا خیر....
میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید.