چکیده
یکی از سؤالات مهمی که ممکن است در مورد شبکه های چند فرکانسه، چند رادیوئی و چند هاپه پیش آید، این بوده که چطور میتوان در این شبکه به صورت کارآمد به همه پخشی داده ها پرداخت. در حال حاضر، تمامی پروتکل های همه پخشی ، متکی به یک مدل شبکه ی تک کاناله و تک فرکانسه هستند. در صورتی که از این مدل ها بدون توسعه ی آنها در محیط های چند کاناله استفاده شود، افزونگی غیر ضروری را به دنبال خواهیم داشت. در این مقاله، ما بر روی کاهش میزان ترافیک افزونه ی حاصله از همه پخشی در محیط چند کاناله متمرکز خواهیم شد. در این مقاله، ما یک مدل عامی را برای همه پخشی ارائه داده و مسئله ی مرتبط با همه پخشی کارآمد را به یک مسئله ی مجموعه غالب بهم متصل قوی از گراف واسط توسعه یافته کاهش داده که این باعث توسعه ی توپولوژی شبکه ی اصلی در بین واسط ها خواهد شد. با استفاده از گراف توسعه واسط، ما پروتکل همه پخشی مبتنی بر خود هرس سازی و چند کاناله ی خود را تشریح خواهیم کرد و نتایج شبیه سازی نشان خواهد داد که پروتکل ما میتواند به میزان قابل ملاحظه ای، هزینه ی انتقال را کاهش دهد. با توجه به دانشی که در اختیار داریم، کاری که ما صورت میدهیم، اولین شِمای همه پخشی مبتنی بر خود هرس سازی در این زمینه میباشد.
فهرست مطالب
1-مقدمه
2-کارهای مربوطه
3-مدل شبکه و فرمالیته سازی مسئله
1-3-مدل شبکه
2-3-فرمول بندی مسئله
4-شِمای پیشنهادی
1-4-گراف توسعه یافته ی G در امتداد واسط
2-4- پروتکل مسیریابی خود هر سازی چند کاناله(MCSP)
5-شبیه سازی
6-نتیجه گیری
1-مقدمه
در چند دهه ی اخیر، شبکه های بی سیم چند هاپه، مانند شبکه های موردی ، شبکه های موبایل، شبکه های سنسوری و شبکه های مِش،مورد توجه زیادی قرار گرفته اند. اگرچه یک مانع اساسی در ایجاد شبکه های چند هاپه ی بزرگ مقیاس، مسئله ی ظرفیت ناکافی شبکه در زمان مسیریابی و همچنین افزایش چگالی حاصله از رسانه ی اشتراک گذاشته شده ی محدود در مجاورت میباشد[1]. توپولوژی های بی سیم، اعم از IEEE 802.11، کانال های چندگانه ای را فراهم ساخته اند که روی هم پوشانی ندارد و پیشرفت های اخیر در تکنولوژی بی سیم، مطلوب بودن شبکه های رادیوئی چند تائی را اثبات کرده اند. از این رو، استفاده از فرکانس های رادیوئی چند تائی که با کانال های متعامد تعامل دارند، بسیار نوید بخش است، زیرا میتواند به میزان قابل ملاحظه ای، ظرفیت شبکه را در بکار گیری انتقالات همزمان در کانال های مختلف بهبود داده و منجر به گرایش به سمت توسعه ی پروتوتکل های جدیدی برای عملیات چند کاناله شود.
یکی از سؤالات هم در مورد شبکه های چند فرکانسه، چند کاناله و چند هاپه، که قصد بررسی آنرا در این مقاله داریم این بوده که چطور میتوان یک همه پخشی کارآمدی را در مقیاس وسیع در این شبکه ها صورت داد. همه پخشی بیشتر در شبکه های چند هاپه نه تنها برای انتشار داده ها استفاده میشود، بلکه برای کشف مسیر در پروتکل های مسیریابی تک پخشی انفعالی نیز کاربرد دارد[2].
وجود اپلیکیشن های چند دسته ای، مانند هشدار بلایای طبیعی، هشدار تهدید تروریست، توزیع محتوای محلی و بازی های چند رسانه ای، در پروتکل همه پخشی نیاز به ظرفیت بیشتری دارد. اگرچه شِمای همه پخشی مرسوم، حجم ترافیکی زیادی را ایجاد کرده و تداخلات زیادی را در رسانه ی اشتراک گذاشته شده در بین گره های همسایه دارد...
میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید.