Skip Navigation Linksلیست مقالات ترجمه شده / خرید و دانلود
841,500

پیش از اقدام به خرید ترجمه فارسی می توایند نسخه انگلیسی را به صورت رایگان دانلود و بررسی نمایید. متن چکیده و ترجمه آن در پایین همین صفحه قابل مشاهده است.
دانلود رایگان مقاله انگلیسی
موسسه ترجمه البرز اقدام به ترجمه مقاله " مهندسي نساجی " با موضوع " بهبود ثبات نوری پارچه پنبه ای رنگ شده با رنگ راکتیو به وسیله آنتی اکسیدان و جاذب های اشعه ماوراءبنفش " نموده است که شما کاربر عزیز می توانید پس از دانلود رایگان مقاله انگلیسی و مطالعه ترجمه چکیده و بخشی از مقدمه مقاله، ترجمه کامل مقاله را خریداری نمایید.
عنوان ترجمه فارسی
بهبود ثبات نوری پارچه پنبه ای رنگ شده با رنگ راکتیو به وسیله آنتی اکسیدان و جاذب های اشعه ماوراءبنفش
نویسنده/ناشر/نام مجله :
Indian Journal of Fibre & Textile Research
سال انتشار
2012
کد محصول
1000220
تعداد صفحات انگليسی
4
تعداد صفحات فارسی
9
قیمت بر حسب ریال
841,500
نوع فایل های ضمیمه
Pdf+Word
حجم فایل
141 کیلو بایت
تصویر پیش فرض



چکیده

نمونه­ های پارچه پنبه ­ای با رنگ­ های C.I. Reactive Yellow 84 ، C.I. Reactive Red 22 و C.I Reactive Blue 19 رنگرزی شد و اثر چند آنتی­ اکسیدان و جاذب UV معمول، به ­منظور بهبود خواص ثبات نوری مورد بررسی قرار گرفت. آنتی ­اکسیدان­ هایی مانند گالیک اسید، ویتامین C و کافئیک اسید و جاذب­ های UV مانند 2- هیدروکسی بنزوفنون و فنیل سالیسیلات به روش رمق­کشی روی پارچه پنبه ­ای رنگ ­شده با رنگ راکتیو به­ کار گرفته شد. سپس نمونه های عمل شده، بر اساس استانداردهای بین­ المللی از نظر خواص ثبات نوری بررسی شد. نتایج به ­دست آمده هیچ­گونه تغییری را در عمق رنگی نمونه­ ها پس از عملیات بعدی نشان نداد. در تمامی موارد، استفاده از جاذب­ های UV یا آنتی ­اکسیدان­ ها باعث بهبود در خواص ثبات نوری نمونه­ ها شد. بهترین نتیجه در افزایش ثبات نوری در کاربرد ویتامین C مشاهده شد.

فهرست مطالب

1- مقدمه

2- مواد و روش­ها

2-1 مواد

2-2 روش­ها

3- نتایج و بحث

3-1 خواص ثبات نوری

3-2 اثر آنتی­ اکسیدان روی ثبات نوری

3-3 اثر جاذب­ های UV روی ثبات نوری

4- نتیجه ­گیری
1- مقدمه

به مقاومت یک کالا در برابر تغییر رنگ، زمانی که در معرض نور خورشید یا یک منبع نور مصنوعی قرار می­گیرد، ثبات نوری گفته می­شود. محوشدگی رنگ منسوجات در برابر نور یک پدیده شناخته­ شده است و حدود 200 سال تحقیقات متعددی در این زمینه صورت گرفته ­است. مکانیزم­ هایی که طی آن رنگ­ها دچار تجزیه نوری می­شوند، تصور می­شد که پروسه ­های پیچیده ­ای هستند. با این حال، بیشتر مطالعات نشان داده که تجزیه تک مولکولی به­ وسیله نور UV و اکسایش نوری به ­وسیله نور مرئی، دو مکانیزم اصلی در محوشدگی رنگ­ها هستند.... 

میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید.


خدمات ترجمه تخصصی و ویرایش مقاله مهندسي نساجی در موسسه البرز


ثبت سفارش جدید