چکیده
با گذشت زمان و افزایش تقاضا برای سوخت های فسیلی، میل به استفاده از انرژی های تجدید پذیر برای مصارف مختلف به وجود آمده است. مهم ترین کاربرد انرژی تجدید پذیر تولید برق و گرمایش آب از طریق توان خورشیدی می باشد. در اکثر موارد، دمای متوسط آب گرم شده از انرژی خورشیدی 50°cبوده و گرمایش مناسب کف از طریق رادیاتور به آب با دمای 70°c الی 90°c نیاز دارد.
معمولا گرمایش تابشی کف در محل های مسکونی که تهویه آن ها نیازمند پنجره های قابل استفاده بوده و سرمایش آن ها اجباری نیست، استفاده می شوند. سایر کاربردهای آن شامل ساختمان های بزرگ باز مثل آشیانه هواپیما که گرمایش کف از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه تر از گرمایش همه فضا است، می شود. معمولا آب چرخه گرمایش تابشی کف را در دمای 45°c طی می کند که دمای کم تری نسبت به سیستم های گرمایش با جریان اجباری هوای گرم می باشد و مصرف انرژی مورد نیاز برای گرمایش ساختمان را کاهش می دهد. در ساختمان های دارای سقف بلند، پنجره های بزرگ، نرخ تصفیه بزرگ یا ساختمان هایی که نیاز به نرخ تغییر هوای بزرگ دارند می توان با استفاده از گرمایش تابشی کف، مصرف انرژی را کاهش داد.
این پژوهش به بررسی مشکلات به وجود آمده در اجرای سیستم گرمایش خورشیدی کف در ارتباط با اندازه بزرگ مخزن ذخیره سازی، هزینه زیاد اجرای سیستم و ... می پردازد. این پژوهش در آزمایشگاه انرژی های تجدید پذیر دانشکده مهندسی مکانیک و برق دانشگاه دمشق انجام شده است. بار حرارتی و گام میان لوله ها محاسبه شده و یک جریان کم فشار در دو طرف مداری که به یک مخزن ذخیره سازی لایه لایه متصل شده است، به کار گرفته می شوند. نهایتا این سیستم به کمک برنامه Trnsysشبیه سازی می شود.
فهرست مطالب
1-مقدمه
2-محاسبه گام و بار حرارتی
3-مشخصات کالکتورها و مخزن ذخیره سازی
4-مطالعه و شبیه سازی تغییرات جریان
5-نتیجه گیری
6-مراجع
میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید.