کسب و کارهای دیجیتال به حوزه محصولات کشاورزی وارد میشوند
مشاور معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری گفت: چالش طراحی و راهاندازی کسبوکارهای دیجیتالی در حوزه توزیع و فروش میوه و محصولات کشاورزی با حمایت ستاد توسعه فرهنگ علم، فناوری و اقتصاد دانشبنیان برگزار میشود.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، پرویز کرمی دبیر ستاد توسعه فرهنگ علم، فناوری و اقتصاد دانشبنیان معاونت علمی و فناوری گفت: توزیع محصولات کشاورزى و تحویل به موقع آنها به بازارهاى هدف در داخل و خارج کشور با رویکرد سنتى و از طریق واسطههاى غیرضرورى، بخش قابل توجهى از قیمت تمامشده این محصولات را به خود اختصاص میدهد. این کار علاوه بر افزایش دورریز میوه و محصولات کشاورزی، هزینههاى قابل توجهی را نیز به مصرفکنندگان نهایی تحمیل میکند.
کرمی ادامه داد: چالش طراحی و راهاندازی کسبوکارهای دیجیتالی در حوزه توزیع و فروش میوه و محصولات کشاورزی با حمایت ستاد توسعه فرهنگ علم، فناوری و اقتصاد دانشبنیان برگزار میشود.
وی خاطر نشان کرد: توسعه بسترهاى اطلاعاتى و بهویژه موبایل و اینترنت در سراسر کشور و همچنین تجربه راهاندازى کسبوکارهاى خدماتى نوآورانه در سایر حوزهها و کشورها، حاکى از آن است که در صورت طراحى مدلهاى کسبوکار مناسب و با تکیه بر افراد و گروههاى خلاق، توانمند و پرانگیزه با تکیه بر بستر فناورى اطلاعات میتوان با تسهیل و تسریع فرایند توزیع محصولات کشاورزى و از طریق حذف واسطههاى غیرضرورى، گامهای جدی در راستای ساماندهی بازار میوه و محصولات کشاورزی برداشت.
کرمی با اشاره به حمایت معاونت علمی و فناوری از کسب و کارهای فناورانه در راستای تحقق اقتصاد دانشبنیان اظهار داشت: بر اساس همین رویکرد، ستاد توسعه فرهنگ علم، فناوری و اقتصاد دانشبنیان به دنبال حمایت از طراحى و راهاندازى «کسبوکارهای دیجیتال در حوزه توزیع محصولات کشاورزى و میوه» توسط افراد یا گروههاى علاقهمند است.
وی اضافه کرد: کارآفرینان و مبتکران، شرکتهای دانشبنیان، دانشجویان و اعضاى هیات علمى، و دیگر افراد علاقهمند از داخل و خارج کشور میتوانند در قالب انفرادى یا گروهى در این چالش شرکت کنند.
مشاور معاون علمی و فناوری رئیسجمهوری با بیان اینکه شرکت در این چالش برای همه علاقمندان آزاد و رایگان است، اظهار کرد: چالش پیشرو در 3 مرحله برگزار میشود که فرآیند ثبتنام مرحله اول آن از ابتدای خرداد ماه آغاز شده است.
دبیر ستاد توسعه فرهنگ علم، فناوری معاونت علمی و فناوری با اشاره به مهلت ارسال طرح کسبوکار تا اول تیرماه از طریق نشانی www.ichallenge.ir به دبیرخانه این چالش بیان داشت: طرحهای کسبوکار ارسالی میبایست تا در قالب معین قرار گرفته در سایت تهیه و ارسال شوند.
کرمی ادامه داد: شرکتکنندگانی که در این مرحله برگزیده شوند از حمایتها و تسهیلاتی نظیر حضور در دورههای توانمندسازی برای آشنایی بیشتر با اصول و فنون کارآفرینی و راهاندازی کسبوکار بهرهمند خواهند شد. در مرحله بعد صاحبان طرحهای برگزیده میبایست تا پایلوتی از کسب و کار خود را (نظیر وبسایت، اپلیکیشن و یا سایر سرویسهای دیجیتالی مشابه) ایجاد کنند.
مشاور معاون علمی و فناوری رییسجمهوری گفت: در پایان 3 فرد یا گروه برتر چالش، علاوه بر دریافت جوایز نقدی، از حمایتهای ستاد توسعه فرهنگ علم، فناوری و اقتصاد دانش بنیان برای راه اندازی کسبوکار خود طی یک فرایند شتابدهی 6ماهه بهره مند خواهند شد.
علاقمندان برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص این چالش و نحوه شرکت در آن میتوانند به نشانی اینترنتی www.ichallenge.ir مراجعه کنند.