موتور ایجاد رشتههای تحصیلات تکمیلی در دانشگاه هرمزگان سرعت گرفت
رئیس دانشگاه هرمزگان با بیان اینکه پذیرش رشتههای جدید در این دانشگاه براساس سند آمایش آموزش عالی خواهد بود، گفت: با راهاندازی شش رشته دکتری و کارشناسی ارشد، پردیس شماره دو این دانشگاه از مهرماه دانشجو میپذیرد.
احمد نوحهگر رئیس دانشگاه هرمزگان ضمن بیان مطلب فوق گفت:پردیس شماره دو دانشگاه که امسال راهاندازی خواهد شد، با سه رشته دکتری و سه رشته کارشناسی ارشد در رشتههای عمران، زیست دریا و علوم کامپیوتر، فعالیت آموزشی خود را از مهرماه امسال آغاز میکند.
وی در ادامه با اشاره به اینکه دانشگاه هرمزگان جزو معدود دانشگاههایی است که پردیس دانشگاهی دارد، اظهارکرد: رشته مکانیک نیز در گرایش تبدیل انرژی برای پردیس شماره دو درنظر گرفته شده است.
رئیس دانشگاه هرمزگان افزود: پردیس شماره یک در جزیره قشم است که از سال گذشته در مقاطع تحصیلات تکمیلی دانشجو میپذیرد و بر این اساس موتور ایجاد رشتههای تحصیلات تکمیلی سرعت گرفت.
وی در خصوص راهاندازی رشتههای جدید تحصیلات تکمیلی این دانشگاه، ادامه داد: رشته علوم باغبانی نیز با چهار گرایش از دیگر رشتههایی است که از ترم بهمن ماه امسال به مجموعه رشتههای کارشناسی ارشد این دانشگاه افزوده میشود.
نوحه گر با بیان اینکه در حال حاضر پردیس قشم دارای 25 رشته کارشناسی ارشد و هفت رشته دکتری در گروههای علوم انسانی و علوم پایه است، با اشاره به اهمیت جایگاه آموزش عالی در استان هرمزگان، تصریح کرد: از 2191 دانشجوی مقطع کارشناسی، از سال 84، این تعداد تا پایان سال 91 به 7531 نفر رسیده و در مقطع کارشناسی، از 15 دانشجو در سال 84 این رقم تا پایان سال 91 به 610 نفر رسیده است.
وی گفت: تعداد دانشجویان مقطع دکتری از دو نفر در سال 84، تا پایان سال 91 به حدود 200 نفر رسیده و همچنین تعداد گروههای آموزشی از سال 84، تا پایان 91 به 490 گروه افزایش یافته است.
رئیس دانشگاه هرمزگان با بیان اینکه تعداد کل رشتههای تحصیلی از 21 رشته در سال 84، به 125 رشته در سال 91 افزایش یافت، اظهارکرد: رشته کارشناسی از 14 رشته از سال 84 تا پایان سال 91 به 48 رشته افزایش یافت.
وی با بیان اینکه رشتههای کارشناسی ارشد دانشگاه هرمزگان سه رشته بود (البته فقط یک رشته فعال بود) افزود: این تعداد در سال 91 به 71 رشته رسید و در مقطع دکترای تخصصی از یک رشته تا پایان سال 91 به 200 رشته رسیده است.
نوحه گر در خاتمه یکی از مأموریتهای مهم دانشگاه هرمزگان را حرکت به سمت توسعه تحصیلات تکمیلی و دکترای تخصصی و همچنین تامین اعضای هیئت علمی عنوان کرد.