جزئیات آزمون های دانشنامه پزشکی/ تغییرات ثبت نام دانش آموختگان
شصت و دومین آزمون دانشنامه تخصصی و بیست و نهمین آزمون فوق تخصصی پزشکی ۱۹ شهریورماه در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار می شود.
به گزارش خبرنگار مهر، شصت و دومین آزمون دانشنامه تخصصی برای دستیارانی برگزار می شود که تا پایان آبان ماه سال جاری دوره دستیاری آنها به پایان می رسد و در آزمون گواهینامه تیرماه ۹۴ قبول شده اند.
جزئیات شصت و دومین آزمون دوره دانشنامه تخصصی
ثبت نام داوطلبان از ۱۹ مرداد آغاز شده و ۲ شهریورماه پایان می پذیرد. داوطلبان می توانند با ورود به سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی نسبت به ثبت نام اینترنتی اقدام کنند.
آزمون کتبی شصت و دومین آزمون دوره دانشنامه تخصصی در كلیه رشته ها راس ساعت ۹ صبح روز پنجشنبه ۱۹ شهریورماه در دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار می شود و کارت ورود به جلسه در روزهای ۱۷ و ۱۸ شهریورماه از طریق سایت مرکز آزمون قابل دریافت است.
نتایج آزمون کتبی از طریق سایت اعلام شده و پس از آن محل حوزه های امتحانی آزمون شفاهی به صورت PMP ، OSCE و سایر روش های نوین ارزشیابی در روزهای ۲۲ و ۲۳ شهریورماه به اطلاع داوطلبان می رسد.
آزمون در دو قسمت کتبی و شفاهی برگزار می شود و حدنصاب نمره قبولی جهت کسب مدرک دانشنامه تخصصی ۷۰ درصد کل نمره آزمون كتبی و ۷۰ درصد کل نمره آزمون شفاهی است. افرادی که موفق به کسب ۷۰ درصد از نمره کل آزمون کتبی می شود (نمره ۱۰۵ از نمره کل ۱۵۰) به عنوان قبول شده آزمون کتبی محسوب شده و مجاز به شرکت در آزمون شفاهی است.
تعداد دفعات شرکت در مرحله کتی آزمون دارای محدودیت نیست.
هزینه ثبت نام برای داوطلبانی که برای بار اول در آزمون شرکت می کنند ۴۱۶ هزار و ۸۷۰ ريال، داوطلبانی که برای بار دوم شرکت می کنند ۸۳۳ هزار و ۱۷۰ ريال،داوطلبانی که برای بار سوم و یا بیشتر شرکت می کنند یک میلیون و ۶۶۷ هزار و ۵۰۰ ريال و داوطلبانی که صرفا در آزمون شفاهی دانشنامه تخصصی شرکت می کنند ۴۱۶ هزار و ۸۷۰ ريال است.
جزئیات بیست و نهمین دوره آزمون دانشنامه فوق تخصصی
آزمون كتبی بیست و نهمین دوره آزمون دانشنامه فوق تخصصی در ساعت ۹ صبح روز پنجشنبه ۱۹ شهریورماه در دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار می شود.
ثبت نام داوطلبان از ۱۹ مرداد آغاز شده و ۲ شهریورماه پایان می پذیرد. داوطلبان می توانند با ورود به سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی نسبت به ثبت نام اینترنتی اقدام کنند.
بیست و نهمین آزمون دانشنامه فوق تخصصی پزشکی نیز برای دستیاران فوق تخصصی برگزار می شود که تا ۱۵ آذرماه سال جاری دوره دستیاری خود را به پایان برسانند. کلیه دستیاران رشته های فوق تخصصی باید حداکثر ظرف مدت یکسال پس از اتمام آموزش در آزمون دانشنامه رشته مربوطه شرکت کنند و در صورت عدم شرکت یک دوره مردود می شوند.
بر اساس مصوبات شورای آموزش پزشكی و تخصصی، مردودين سه بار آزمون کتبی نهايی فوق تخصصی پس از يکسال تمديد دوره بدون دريافت کمک هزينه تحصيلی مجاز به شرکت مجدد در آزمون کتبی هستند.
اعتبار قبولی آزمون نهایی کتبی فوق تخصصی ۵ سال است در صورت عدم شرکت و یا عدم موفقیت در آزمون شفاهی در مدت مذکور، متقاضیان موظف به شرکت مجدد در آزمون نهایی کتبی هستند.
کارت ورود به جلسه در روزهای ۱۷ و ۱۸ شهریورماه از طریق سایت مرکز آزمون قابل دریافت است و نتایج آزمون کتبی از طریق سایت اعلام شده و پس از آن محل حوزه های امتحانی آزمون شفاهی به صورت PMP ، OSCE و سایر روش های نوین ارزشیابی در روزهای ۲۲ و ۲۳ شهریورماه به اطلاع داوطلبان می رسد.
آزمون كتبی دارای ۱۰۰ یا ۱۵۰ سؤال چند گزینه ای بوده و حدنصاب نمره قبولی در آزمون کتبی حداقل ۷۰ درصد کل نمره آزمون است. در صورت قبولی در کتبی، داوطلب مجاز به شرکت در آزمون شفاهی است و ملاک قبولی در آزمون شفاهی نیز کسب حداقل ۷۰ درصد از کل نمره آزمون شفاهی است.
هزینه ثبت نام برای داوطلبانی که برای بار اول در آزمون شرکت می کنند ۴۱۶ هزار و ۸۷۵ ريال، داوطلبانی که برای بار دوم شرکت می کنند ۷۰۸ هزار و ۴۰۰ ريال، داوطلبانی که برای بار سوم و یا بیشتر شرکت می کنند یک میلیون و ۲۵۰ هزار و ۵۰ ريال و داوطلبانی که صرفا در آزمون شفاهی دانشنامه تخصصی شرکت می کنند ۴۱۶ هزار و ۸۷۵ ريال است.
تغییرات ثبت نام برای دانش آموختگان سال ها متفاوت
امسال تغییری در زمان ثبت نام از دانش آموختگان و فارغ التحصیلان دوره های تخصصی و فوق تخصصی پزشکی صورت گرفته است.
ثبت نام از داوطلبان سالهای گذشته که تمايل به شرکت مجدد در آزمون بورد تخصصی و فوق تخصصی ۱۹ مرداد آغاز شده و ۲ شهریورماه پایان می پذیرد. اما ثبت نام از ثبت نام از فارغ التحصیلان جديد که نخستین بار متقاضی شرکت در آزمون دانشنامه بورد تخصصی و دانشنامه بورد فوق تخصصی هستند در روزهای شنبه ۲۴ مرداد تا ۲ شهریورماه صورت می گیرد.
آزمون های دانشنامه بالاترین آزمون های کشوری هستند که افرادی که در این آزمون ها موفق می شوند می توانند به عضویت هیات علمی دانشگاه های علوم پزشکی دربیایند.