5 فعالیت که از زوال عقل جلوگیری میکند
عملکرد مغزی با فعالیت های روزمره و همینطور عادات مختلف افراد می تواند افزایش یا کاهش پیدا کند. اما محققان در جدیدترین تحقیقات خود لیستی از اعمالی که کاهش عملکرد مغز را به دنبال دارند، معرفی کرده اند.
به گزارش خبرگزاری مهر، محققان معتقدند برای افزایش و همینطور بهبود عملکرد مغزی یا به بیان دیگر افزایش هوش و استعداد باید به عواملی که در جهت عکس یعنی کاهش عملکرد مغزی عمل می کنند، پی برد. دکتر "پیر ماری لیدو"، مدیر بخش علوم اعصاب انستیتو پاستور فرانسه مواردی که باعث کاهش عملکرد ذهنی می شوند را در مطلب زیر آورده است:
* جستجو و فعالیت دائمی مغز
ذهنی دچار زوال عقل می شود که فعالیتی نداشته باشد اما ذهن هایی که انعطاف پذیر هستند، می توانند سلامت خود را افزایش دهند. جلوگیری از زوال عقل می تواند با راه حل هایی مانند حل جدول، مطالعه کتاب و ... رخ دهد.
* ممانعت از دریافت حجم عظیمی از اطلاعات
اگر شما جزو آن دسته از افرادی هستید که اطلاعات زیادی را به صورت یکجا دریافت می کنند، ذهن شما در خطر است زیرا دریافت همیشگی حجم عظیمی از اطلاعات باعث افزایش استرس مغز در دریافت یا به خاطر سپردن آنها می شود که می تواند اثر سوء داشته باشد.
* استفاده نکردن از قرصهای خواب آور و آرام بخش
استفاده مداوم از قرص های خواب آور و آرام بخش شاید در درمان بسیاری از دردها و رنج ها موثر باشد اما با کاهش عملکرد ذهنی روبرو خواهید شد زیرا این داروها به مرور زمان سیستم های مغزی و همینطور عملکرد آنها را تغییر می دهند.
* ورزش
ورزش می تواند سهم به سزایی در سلامت روانی داشته باشد. ورزش، یکی از فاکتورهای اصلی حفظ و افزایش عملکرد مغزی است.
ارتباطات اجتماعی و شرکت در گروه های دوستانه
صبحت، ارتباط با دیگران، فعالیت های اجتماعی می تواند تاثیر قابل توجهی در سلامت ذهن و همینطور فعالیت های مغزی داشته باشد تا عملکرد ذهنی افزایش پیدا کند.
شود.
دکتر ابراهیم خدایی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: داوطلباني كه در آزمون ورودي دوره دكتري «Ph.D» (نيمه متمركز) سال 1393 پس از انتشار كارنامه اوليه نسبت به درج اولويتهاي انتخابي در فرم انتخاب رشته خود مندرج در سايت اطلاعرساني اين سازمان اقدام کرده و بر اساس نتايج گزينش اوليه در يك يا چند كدرشتهمحل از اولويتهاي انتخابي براي مصاحبه معرفي و در مصاحبه شركت کردند، می توانند نتایج آزمون خود را در سایت مشاهده کنند.
وی افزود: اسامي پذيرفته شدگان نهايي آزمون در روز يكشنبه 26 مرداد از طريق سايت اطلاعرساني اين سازمان به نشاني: www.sanjesh.org اعلام می شود.
خدایی خاطرنشان کرد: داوطلباني كه در رديف پذيرفته شدگان نهايي اين آزمون قرار ميگيرند، می توانند با توجه به مندرجات اطلاعيه سازمان با مراجعه به وب سايت اطلاعرساني دانشگاهها و موسسات آموزش عالي ذيربط و كسب اطلاع از برنامه زماني ثبت نام و مدارك مورد نياز براي ثبت نام مربوط به هر كدرشته محل، در زمان مقرر براي ثبتنام و ساير مراحل پذيرش به نشاني مشخص شده در سايت موسسه آموزش عالي ذيربط مراجعه کنند.
به گزارش مهر، تعداد 240 هزار و 391 نفر در آزمون ورودي دوره دكتري «Ph.D» (نيمه متمركز) سال 1393 ثبت نام کردند. آزمون در روز 16 اسفندماه 92 برگزار شد.
از تعداد داوطلبان ثبت نام کننده، تعداد 194 هزار و 296 نفر در جلسه آزمون حاضر بودند. پس از برگزاری آزمون نتیجه اولیه به صورت کارنامه تنظیم و در روز یکشنبه 31 فروردین ماه 93 بر روی سایت سازمان قرار گرفت.
از تعداد حاضرین در آزمون، با توجه به ظرفیت پذیرش و سایر ویژگی های آزمون 49 هزار و 537 داوطلب مجاز به انتخاب رشته شدند که در نهایت فهرست اسامی 27 هزار و 485 نفر برای مصاحبه معرفی شدند.
ظرفیت پذیرش 12 هزار و 188 نفر است.