شنا کردن در دریا احتمال بیماری های گوارشی را افزایش می دهد
تحقیقی جدید نشان می دهد آب دریاها آلوده است و شنا کردن در آن احتمال ابتلا به بیماری های گوارشی را ۲۹ درصد و گوش درد را ۷۷ درصد افزایش می دهد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پی ای ساینس، تحقیقات جدید نشان می دهد افرادی که در آب دریا شنا یا حمام یا ورزش می کنند در معرض خطر ابتلا به ویروس های معده قرار دارند.
نتایج این تحقیق نشان داد شنا کردن در دریا احتمال ابتلا به بیماری های گوش را دو برابر می کند به طوریکه احتمال گزارش گوش درد پس از شنا در آب ازسوی افراد ۷۷ درصد بیشتر می شود. همچنین احتمال ابتلا به بیماری های گوارشی نیز ۲۹ درصد رشد می کند.
دکتر آن لئونارد از دانشکده پزشکی اکستر در این باره می گوید: در کشورهای ثروتمندی مانند انگلیس مردم تصور می کنند وقت گذرانی در دریا خطر کمی برای سلامت دارد. اما تحقیقات ما نشان می دهد دریا احتمال ابتلا به بیماری های گوش و سیستم گوارشی را می افزاید.
این امر حاکی از آن است که آلودگی حتی در آب های کشورهای ثروتمند نیز وجوددارد.
به گفته محققان حتی با وجود بهبود کیفیت آب در سال های اخیر، زباله های صنعتی، فاضلاب و غیره هنوز هم دریاها را آلوده می کنند.
به هرحال محققان بیش از ۶ هزار پژوهش را بررسی کردندکه در برخی از آنها هزاران نفر شرکت کرده بودند. این تحقیقات در کشورهای آمریکا، انگلیس، استرالیا، نیوزلند، دانمارک و نروژ انجام شده اند.
منبع: خبرگزاری مهر