چکیده
در خلال صد سال گذشته، سیستم های آموزشی چه در سطح منطقه ای و چه در سطح ملی، دستخوش تغییراتی جدی شده و از سیستم های نسبتا ساده به سیستم های بسیار پیچیده، دارای وابستگی متقابل و ساختارهای سیاسی تبدیل شده اند که بارها و بارها ارزش، کارآمدی و مسیری که در راستای آن در حال حرکت هستند، زیر سوال رفته است. سیستم های پویا حوزه ای تحلیلی است که برای هدایت سیاست گذاری و طراحی سیستم در حوزه های متعددی نظیر تجارت و برنامه ریزی شهری به کار می رود. کاربرد این ابزار در تحلیل سیاست های آموزشی منجر به دستیابی به بینشی عمیق در مورد پویش های پنهان سیستم کنونی شده و نقش یک ابزار ارزشمند را در طراحی سناریوهای آتی ایفا کند. در مطالعه حاضر، با استفاده از مدل سازی پویش های سیستمی به بررسی سیستم آموزشی فعلی آمریکا پرداخته و از طریق مورد پژوهی در ایالت Rhode Island در سال تحصیلی 2008-2007 به تحلیل این ابزار و کاربرد عملی آن در سیستم آموزشی آمریکا پرداخته ایم.
1-مقدمه
سیستم های آموزشی مطلوب کدام ها هستند؟ چه ویژگی های دارد؟ و چطور می توان به ان دست یافت؟
در خلال صد سال گذشته، سیستم های آموزشی، چه در سطح منطقه ای و چه در سطح ملی، از سیستم های نسبتا ساده به سیستم های پیچیده، دارای وابستگی متقابل، ساختارهای سیاسی تبدیل شده اند که این سیستم ها در گذر زمان از نظر ارزش، سودمندی و مسیر حرکت مورد بررسی قرار گرفته است. این سیستم ها به واسطه تغییراتی که در گذر سالها در سیاست های سیستمی ایجاد شده است، توسعه یافته و بازسازی شده اند. وقتی سیستم ها دچار بحران شدند- نظیر نمرات فارغ التحصیلی، نرخ ترک تحصیلی، برکناری معلمان و غیره- مسئولان تصمیم گرفتند برای بهبود اوضاع، اقدام به ساخت و حتی بازسازی سیاست ها نمایند…
میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید