Skip Navigation Linksلیست مقالات ترجمه شده / خرید و دانلود
1,265,000

پیش از اقدام به خرید ترجمه فارسی می توایند نسخه انگلیسی را به صورت رایگان دانلود و بررسی نمایید. متن چکیده و ترجمه آن در پایین همین صفحه قابل مشاهده است.
دانلود رایگان مقاله انگلیسی
موسسه ترجمه البرز اقدام به ترجمه مقاله " مهندسی عمران " با موضوع " طراحی بهینه نقاط پایش عناصر مغذی رودخانه براساس یک مدل ضریب راهبردی " نموده است که شما کاربر عزیز می توانید پس از دانلود رایگان مقاله انگلیسی و مطالعه ترجمه چکیده و بخشی از مقدمه مقاله، ترجمه کامل مقاله را خریداری نمایید.
عنوان ترجمه فارسی
طراحی بهینه نقاط پایش عناصر مغذی رودخانه براساس یک مدل ضریب راهبردی
نویسنده/ناشر/نام مجله :
Journal of Hydrology
سال انتشار
2011
کد محصول
1013657
تعداد صفحات انگليسی
7
تعداد صفحات فارسی
15
قیمت بر حسب ریال
1,265,000
نوع فایل های ضمیمه
Pdf+Word
حجم فایل
1 مگا بایت
تصویر پیش فرض



چکیده

غلظت عناصر مغذی، یک عامل مهم در شناسایی کیفیت منابع آب و احتمال پرغذایی (غنی شدن، یوتریفیکاسیون) بحساب می آید. یک شبکه پایش، یک منبع اطلاعاتی مهم می باشد که داده هایی را درخصوص وضعیت آلودگی عناصر مغذی رودخانه ها، فراهم می آورد. مدل های ضریب راهبردی کاربرد گسترده ای در مطالعه آلودگی با منبع غیرنقطه ای دارند. با این وجود، بحث و اطلاعات اندکی درمورد کاربرد مدلسازی آلودگی با منبع غیرنقطه ای و ضریب راهبردی برای طراحی نقاط نمونه برداری جهت پایش، وجود دارد. در این مطالعه، رویکرد جدیدی با ارائه یک راه حل جامع، برای طراحی نقاط پایش عناصر مغذی، از شناسایی منابع آلودگی برای طراحی نقاط و فرکانس های نمونه برداری، پیشنهاد شده است. کاربرد این روش برای طراحی نقاط پایش عناصر مغذی در بالادست مخازن فیتسوی، تایپی، تایوان نشان داد که کشاورزی تنها 7/24% مساحت را اشغال نموده است اما 45/795 کیلوگرم در سال یا 41% از کل بار عناصر مغذی را از منابع غیر نقطه ای، منتشر می سازد. همچنین، شرایط بهینه سازی، چهار نقطه نمونه برداری و فرکانس نمونه برداری را در این نقاط در منطقه مورد مطالعه، تعریف می نماید.

1-مقدمه

ورود عناصر مغذی به درون رودخانه ها یکی از نگرانی های اصلی در مدیریت کیفیت آب بحساب می آید (شرستا و همکاران، 2008). ورود و بارگذاری بیشن از حد عناصر مغذی باعث مشکلات پرغذایی یا یوتریفیکاسیون می گردد. یوتریفیکاسیون، کیفیت آب و حیات آبزیان را در رودخانه ها تحت تأثیر قرار داده و هزینه های تصفیه آب را افزایش می دهد. غلظت عناصر مغذی، یک عامل مهم در شناسایی کیفیت منابع آب و احتمال پرغذایی می باشد....

 میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید


خدمات ترجمه تخصصی و ویرایش مقاله مهندسی عمران در موسسه البرز


این مقاله ترجمه شده مهندسی عمران در زمینه کلمات کلیدی زیر است:




Nutrient export coefficient
River monitoring
Nutrient load

ثبت سفارش جدید